Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، سیدمحسن حسینی در نشست خبری افزود: با بهره‌برداری از فاز دو این تصفیه خانه سه هزار لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب شرب بهداشتی استان گیلان افزوده می‌شود.

وی با اشاره به روند ساخت مدول اول و دوم تصفیه خانه اظهار کرد : بهمن سال۷۸ مدول اول این تصفیه خانه به بهره برداری رسید و از مردادماه سال ۹۳ عملیات اجرایی ساخت مدول دوم و بهینه سازی مدول اول این تصفیه خانه اجرایی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بهره برداری مدول دوم این تصفیه خانه در ماه آینده ( تیرماه) انجام می شود، افزود: با اتصال مدول دوم این تصفیه خانه ، آب شرب بخش مرکزی و شرق استان از دو سد سپیدرود و شهر بیجار تامین می شود.

وی شهرهای بهره مند از راه اندازی این پروژه را شامل؛ اطاقور ، بندر کیاشهر ، رودبنه ، لاهیجان، لنگرود ، شلمان و کومله ،سیاهکل ، آستانه اشرفیه ، رشت ، خمام و انزلی عنوان و تصریح کرد:  با  بهره برداری از این پروژه سه هزار لیتر برثانیه به ظرفیت تولید آب شرب بهداشتی استان افزوده می شود .

حسینی با اشاره به اینکه این ظرفیت سه هزار لیتر بر ثانیه تا پایان شهریورماه به تدریج به شبکه آب شرب استان افزوده خواهد شد، خاطر نشان کرد: با راه اندازی این تصفیه خانه ، آب مطمئن و مورد نیاز شهرهای یاد شده تا سال ۱۴۲۵ تامین خواهد بود.

وی یادآور شد: در حال حاضر سه هزارلیتر بر ثانیه آب بهداشتی توسط مدول اول تصفیه خانه تولید می شود.

افزایش دوبرابر تصفیه خانه گیلان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان با اشاره به اینکه برای اتصال فازدوم این تصفیه خانه به شبکه آب استان و قرار گرفتن در مدار بهره برداری نیازمند توقف ۳۰ ساعت پمپاژ آب به شرق استان هستیم، اظهار کرد: قطعی آب در شهرها و روستاهای متاثر بین ۱۵ تا ۱۷ ساعت طول خواهد کشید

به گفته وی ، با بهره برداری از این فاز عملا ظرفیت آب شرب بهداشتی این تصفیه خانه ۲ برابرمی شود.

وی شهرهای اصلی متاثر از این پروژه را اطاقور ، بندرکیاشهر ، رودبنه ، لاهیجان، لنگرود ، شلمان و کومله ،سیاهکل ، آستانه اشرفیه ذکر کرد و افزود :شهرهای رشت ، خمام و بندرانزلی کمتر متاثر می شوند.

وی عملیات اجرایی این پروژه بزرگ را از ساعت یک بامداد روز دوشنبه (۲۶ خردادماه) تا هفت صبح روز سه شنبه(۲۷ خردادماه) عنوان و اظهار کرد: البته این اقدام به معنای قطعی آب در تمامی این ساعات نیست زیرا تمهیداتی برای کمترین تبعات ناشی از این قطعی اندیشیده شده است .

حسینی تصریح کرد: پر کردن ظرفیت مخازن شهرهای شرق گیلان، وارد مدار کردن چاه های آب این مناطق، استفاده از تانکر سیار برای آبرسانی و توزیع آب های بسته بندی شده در نقاطی که امکان عبور و مرور تانکرهای آب وجود ندارد و دیگر جاهای مورد نیاز از جمله  تمهیدات پیش بینی شده برای قطعی آب در شهرهای متاثر است.

مردم با صرفه جویی می توانند ساعات کمتری را باقطعی آب روبرو شوند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از مردم خواست تا با همکاری و نهایت صرفه جویی کمتر با قطعی آب روبرو شوند.

وی تصریح کرد: هر جقدر مردم همکاری موثرتری داشته باشند و  طی این مدت برای کارهای ضروری از آب استفاده کنند ، آب مخازن  بیشتر دوام می آورد و همه شهروندان می توانند تا حد ممکن برای مصارف ضروری شان استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: مردم خود نیز می توانندقبل از آغاز عملیات اجرایی اتصالاین پروژه به شبکه به میزان لازم نسبت به ذخیره سازی آب مورد نیاز خود نیز اقدام کنند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب  گیلان خاطرنشان کرد: می خواهیم حلاوت این کار بزرگ را با همکاری و رضایت خود مردم  داشته باشیم و شهروندان نگرانی از قطعی آب که طی این ساعات ایجاد می شود،  نداشته باشند.

حسینی گفت: مردم می توانند  مشکلات خود را در این ارتباط با مرکز ۱۲۲ در میان بگذارند .

در حال حاضر ، ۹۹.۹۳درصد جمعیت شهری و ۷۷.۳۲ درصد جمعیت روستایی استان از خدمات آب شرب بهداشتی بهره مند می باشند.

کد خبر 520807 برچسب‌ها استان گیلان آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان آبفا آب و فاضلاب تصفیه خانه آب شرب بهداشتی بهره برداری آب و فاضلاب مدول اول قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن

قدس آنلاین: زمانی شایع شده بود که بیش از دو تا سه برابر مساحت جزیره قشم برای زمین‌های آن سند صادر شده و در دستان مردم قرار دارد حالا اما مردم این جزیره بدون دغدغه مال و زمین‌شان می‌توانند از دغدغه و چالش پنجاه و دو ساله فارغ شده و با دریافت اسناد قطعی املاک خود سری آرام بر بالین بگذارند.

این ماجرا از آنجا آغاز شد که به گفته مهدوی مجد دادستان قشم  وزارت تعاون و امور روستایی رژیم قبل  در سال ۱۳۵۱ تبرای عرصه و زمین جزیره قشم تقاضای ثبت و صدور سند می‌کند و نماینده این وزارتخانه به دلیل فقدان دفتر ثبت اسناد در جزیره قشم نماینده ثبت از دفترخانه سیار شماره ۶ اداره ثبت شهر رفسنجان ممامور به حضور در جزیره قشم و صدور اسناد مالکیت برای املاک این جزیره می‌شود و  ۷ هزار و ۱۴۲ سند صلح به مساحت ۲۴۰۰ هکتار برای اهالی وقت این جزیره صادر می‌کند که بعدها به همین دلیل ین اسناد به سندهای رفسنجان موسوم و معروف می‌شود و بزرگترین پرونده اختلافات و مناقشه ملکی در کشور را رقم می‌زند.

این موضوع  به آن دلیل رخ می دهد در اسناد صادر شده حدود اربعه مشخص و دقیقی نداشته و در آن نوع ملک که مسکونی بوده با زراعی و نخلستان مشخص نشده بود و به مرور زمان پرونده‌های اختلاف و نزاع متعددی را در محاکم رقم زد.

پس از نیم قرن با تدوین برنامه تحول قضایی و اهتمام رئیس قوه قضائیه به حل و فصل معضلات و چالشهای کهنه و حل نشده دستگاه قضا در کنار موضوعات مختلفی چون توجه به اموال رسوبی در گمرکات، پرونده های متروکه و بلاتکلیف، سماندهی رویه های قضایی، حل و فصل این پرونده که سرنوشت هزارات خانوار را در جزیره قشم تحت تاثیر قرار داده بود نیز مورد توجه قرار گرفت.

با ماموریت محول شده به دادستان کل استان هرمزگان جلسه‌ای با شورای حفظ حقوق بیت‌المال در مرکز استان برگزار و قرارگاهی برای ساماندهی اسناد رفسنجان تشکیل می‌شود.

دادستان قشم اظهار داشت: این قرارگاه با ترکیب نمایندگان دادگستری شهرستان، منطقه آزاد قشم، اداره ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ماموریت جانمایی، نقشه یرداری و تفسیر  نقشه های هوایی را به شرکتهایی که وزارت جهاد کشاوری معرفی کرده واگذار می کند و پس از انجام بررسی های فنی نتیجه کار به قرارگاه مذکور  ارائه شده و پس از پژوهاشهای نهایی و کارشناسی حدود دقیق املاک هالی جزیره قشم معین و اسناد جدید و قطعی برای آنها صادر می شود.

هیئت رسانه‌ای که به همت قوه قضائیه برای بررسی و بازدید و نظارت بر برنامه‌های تحولی و دستاوردهای ودره تحول در این استان به قسم سفر کرده بودند روز گذشته با حضور در روستای سهیلی جزیره قشم که نام پر گردشگرترین روستای ایران و روستای نمونه گردشگری  را یدک می‌کشد و در نوروز امسال توانسته بیشترین بازدیدکننده را جذب کند در آیین واگذاری اولین اسناد قطعی به مردم این منطقه حضور یافت. اتفاقی که پس از نیم قرن به یکی از دغدغه های بزرگ سکنه این منطقه که حالا بسیاری از مالکان اولیه ان دیگر در قید حبات نیستند پایان داد.

قابل توجه اینکه با همکاری و همراهی دولت سیزدهم تمامی هزینه نقشه برداری‌هالی هوایی، جانمایی دقیق و تعیین حدود اربته و هزینه صدور اسناد قطعی و تک برگ جدید برای اهالی بومی جزیره قشم توسط سازمان توسعه و عمران این جزیره تقبل شده و خدمات فوق کاملا رایگان به مردم این جزیره ارائه شد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • خانه‌های هوشمند؛ آینده شهرهای سبز
  • ۱۵ همت صرفه‌جویی مصرف سوخت با تخصیص۱۰ همت به حوزه ریلی
  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • تحول جامعه با نهادینه شدن فرهنگ بسیجی
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود